Jucariile de prin bucatarie

Jucariile de prin bucatarie

Dacă tot îi place să introducă diverse obiecte în alte diverse obiecte i-am cumpărat o chestie. N-aveam idee la ce folosește în realitate. Am aflat când am fost la o prietenă și am văzut ca țineau lingurile și furculițele la uscat 🙂 . Jucariile de prin bucatarie sunt mai multe decât vă puteți închipui, sunt la îndemână, ieftine și în orice casă 🙂 . Trebuie doar să aveți grijă să nu pună mâna pe cele periculoase.

 

Am luat paie colorate, unele subțiri, altele un pic mai groase, altele și mai groase și o ustensila, cred că pentru pudrat prăjituri

Jucarii de prin bucatarie1

Toate astea țin ceva vreme ocupat, evident până se plictiseste de nimerit sau nu gaurile și începe sa le roadă. Mai târziu voi folosi paiele pentru a-l învață culorile și cum sa sorteze în funcție de culori.

 

Jucăriile preferate rămân totuși cratițele de orice dimensiune, culoare, gust, lingurile de lemn, spatulele, sitele, castroanele, sticlele și orice alte nebunii care nu mi-ar fi trecut prin cap vreodată  că sunt minunate pe post de jucării.

Să mă aștept să devină un Master Chef ceva?

Jucarii de prin bucatarie2

David – 10 luni și 3 săptămâni

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și urmez un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create509

4 comentarii la „Jucariile de prin bucatarie

  1. Nu imi mai spune ca nu stiu pe unde sa imi ascund cratitele pt aragazul de inductie.
    Imi e teama cand ne v-a vizita Mister David. Nu avem o casa prea grozava pt copii. Avem mobila joaas cu multe sertare usor de descis, care iti mai cad si peste picioare. ( Eu am ajuns sa le cunos, stiu cum sa le deschid si unde sa imi tin picioarele). Nu vreau sa fiu matusa care spune mere: Atentie! Ai grijă! Doamen , David! Vreau sa fiu „matusa cool”. Am mari emotii cand ma gandesc la vizita lui Mister, dar in acelas timp sunt nerabdatoare sa vad cum se v-a simti la noi. Si sper ca ii va place, ca nu v-a fi prea obositor si ca se v-a juca impreuna cu „matusa si unchiul cool”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu