Jucarii de prin bucatarie

Și dacă tot îi place să introducă diverse obiecte în alte diverse obiecte i-am cumpărat o chestie, care apropo, n-aveam idee la ce folosește în realitate, dar am aflat când am fost la o prietenă și am văzut ca țineau lingurile și furculițele la uscat 🙂
Am luat paie colorate, unele subțiri, altele un pic mai groase, altele și mai groase și o ustensila, cred că pentru pudrat prăjituri

Jucarii de prin bucatarie1

Toate astea țin ceva vreme ocupat, evident până se plictiseste de nimerit sau nu gaurile și începe sa le roadă Mai târziu voi folosi paiele pentru a-l învață culorile și cum sa sorteze în funcție de culori.

Jucăriile preferate rămân totuși cratițele de orice dimensiune, culoare, gust, lingurile de lemn, spatulele, sitele, castroanele, sticlele și orice alte nebunii care nu mi-ar fi trecut prin cap vreodată  că sunt minunate pe post de jucării.
Să mă aștept să devină un Master Chef ceva?

Jucarii de prin bucatarie2

David – 10 luni și 3 săptămâni

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

4 comentarii la „Jucarii de prin bucatarie

  1. Nu imi mai spune ca nu stiu pe unde sa imi ascund cratitele pt aragazul de inductie.
    Imi e teama cand ne v-a vizita Mister David. Nu avem o casa prea grozava pt copii. Avem mobila joaas cu multe sertare usor de descis, care iti mai cad si peste picioare. ( Eu am ajuns sa le cunos, stiu cum sa le deschid si unde sa imi tin picioarele). Nu vreau sa fiu matusa care spune mere: Atentie! Ai grijă! Doamen , David! Vreau sa fiu „matusa cool”. Am mari emotii cand ma gandesc la vizita lui Mister, dar in acelas timp sunt nerabdatoare sa vad cum se v-a simti la noi. Si sper ca ii va place, ca nu v-a fi prea obositor si ca se v-a juca impreuna cu „matusa si unchiul cool”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu