Joc de energizare – ”Transmite inelul”

Joc de energizare "Găsește participantul"

Scopul acestui joc de energizare – ”Transmite inelul” este de a energiza participantii sau de a stabili un prim contact intre membrii grupului (in functie de momentul utilizarii lui). Astfel de jocuri sunt amuzante, ajuta la descarcarea tensiunilor emotionale acumulate si stimuleaza coeziunea de grup. Este un joc de grup care poate fi aplicat și în cazul lucrului cu adulții.

 

Marimea grupului: minim 10 participanti

Varsta potrivita: peste 10 ani

Materiale: un creion neascutit pentru fiecare participant, 2-3 inele.

Descriere:

Participantii formeaza doua randuri egale, unul in fata celuilalt. Fiecare participant va lua in gura un creion neascutit. Primul participant din fiecare rand incarca pe creion un inel si incearca sa-l transmita celuilalt participant tot pe creion. Daca inelul cade, grupul va relua jocul de la inceput. Castiga grupul care va reusi primul sa transmita inelul de la primul la ultimul participant.

 

Dacă v-a plăcut acest joc de energizare – ”Transmite inelul” veți găsi mai multe asemănătoare în rubrica Jocuri de energizare.

 

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create503

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu