Joc de energizare „Nu există – fără”

Joc de energizare "Găsește participantul"

Acest joc de energizare „Nu există – fără” este un icebreaker care ajută și la dezvoltarea atenției și a ascultării active. Este un joc interesant și potrivit și pentru copii, dar și pentru adulți. Este simplu și nu ai nevoie de prea multe materiale, doar o minge.

 

Marimea grupului: 10-20 participanți

Varsta potrivita: peste 10 ani

Materiale: o minge

 

Descriere:
Participanții formează un cerc, stând la o mică distanță unii de alții. Animatorul deține mingea și o aruncă altui participant, spunând: „Nu există … fără….” (de exemplu: ” Nu există școală fără profesori”). Următorul participant aruncă mingea și spune și el o frază, de exemplu „Nu există foc fără fum”, „Nu există vară fără mare” etc. 

 

Observatii:
Dacă un participant nu poate inventa o frază, ceilalți îl pot ajuta. La copiii mici este posibil să fie nevoie de mai mult sprijin.

 

Dacă v-a plăcut acest joc de energizare „Nu există – fără” veți găsi mai multe asemănătoare în rubrica Jocuri de energizare.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create502

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu