Joc de energizare – ”Ghiozdanul cu surprize”

Joc de energizare "Găsește participantul"

Acest joc de energizare – ”Ghiozdanul cu surprize” este si un icebreaker. Dar ajuta si la stimularea capacitatii de a realiza legaturi in diferite situatii si la exersarea capacitatii de exprimare. Astfel de jocuri sunt amuzante, ajuta la descarcarea tensiunilor emotionale acumulate si stimuleaza coeziunea de grup. Este un joc de grup care poate fi aplicat și în cazul lucrului cu adulții sau cu tinerii.

 

Marimea grupului: minim 4 participanti

Varsta potrivita: peste 6 ani

Materiale: un ghiozdan cu diferite obiecte

Descriere:

Intr-un ghiozdan se pun diferite obiecte: o jucarie de plus, un fruct, o leguma, un articol vestimentar, rechizite, etc. Participantii extrag pe rand cate un obiect din ghiozdan si prezinta celor din jur un motiv pentru care ei cred ca se aseamana cu obiectul respectiv. Dupa ce participantul isi termina prezentarea, ghiozdanul merge la participantul urmator care, la randul lui, extrage un obiect si gaseste asemanari intre el si obiectul respectiv.

 

Dacă v-a plăcut acest joc de energizare – ”Ghiozdanul cu surprize” veți găsi mai multe asemănătoare în rubrica Jocuri de energizare.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create502

2 comentarii la „Joc de energizare – ”Ghiozdanul cu surprize”

  1. DOAMNA O.N.G.ista incercati ceva original NU va folositi de un titlu muncit de copii talentati, pentru a va atrage vizualizari.

    multumesc!

    1. Buna ziua! Acum ca mi-ati scris dvs am cautat pe google „Ghiozdanul cu suprize” si banuiesc ca va referiti la trupa de copii pe care ii felicit sincer. Numele jocului nu este preluat de la ei si imi pare rau ca ati presupus asta, este un joc pe care il folosesc in aceasta formula de 8 ani. Le doresc copiilor mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu