Joc de energizare – ” BINGO ”

Joc de energizare "Găsește participantul"

Acest joc de energizare – ” BINGO ” este un icebreaker in care participantii pot afla lucruri interesante unii despre altii. De altfel eu l-am folosit si pentru copiii cu care lucram cu scopul de a-i ajuta sa se cunoasca mai bine intre ei.

 

Marimea grupului: minim 8 participanti.

Varsta potrivita: peste 7 ani.

Materiale: coli printate cu Bingo, creioane/pixuri.

 

Descriere:

Obiectivul exercitiului este ca participantii sa obtina informatii si semnaturi pe lista primita. Va castiga persoana care completeaza prima o linie, coloana sau diagonala cu 5 informatii din lista.

Dati cate o foaie fiecarui participant. Explicat ca obiectivul este sa completeze o linie, coloana sau diagonal sis a obtina semnatura pe fiecare informative primita.

 

Regulile ce trebuie urmate sunt:
O persoana poate semna o singura data pe o foaie
Ca sa castigi trebuie sa ai 5 semnaturi in linie, coloana sau diagonal
Cel care obtine primul cele 5 semnaturi striga „Bingo!” si este castigator

Observatii:
Puteti schimba intrebarile din patratele in functie de structura grupului si a temei pe care doriti sa o abordati ulterior jocului. Daca sunt putini membri in grup puteti sa eliminati o coloana si o linie.

Model:

BINGO
Ii plac andiveleA stat fara sa faca dus mai mult de 3 zileAre mai mult de 3 fratiEste o persoana matinalaConduce o masina rosie
A calatorit in SUAVorbeste mai mult de 3 limbi straineIi plac pisicileJoaca intr-o echipa de sportIi place mancarea condimentata
Are un tatuajAre 2 copiiNu a folosit niciodata un telefon cu discNu ii place sa bea cafeaSe uita la telenovele
Este stangaciCrede in Mos CraciunAre ochi albastriCuloarea favorita este verdeleEste o persoana matinala
Prefera vacantele la mareCanta la un instrument muzical sau intr-o formatieAre un caine acasaA urcat pe varful unui munteGateste de placere

 

Alte jocuri de energizare:

Jocuri de energizare – “Pizza italiana”

Joc de energizare – ”Desenul imaginar” 

 

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create503

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu