Joc de cunoaștere „Avem ceva în comun”

Joc de cunoaștere "Iarmarocul fermecat"

Obiectivul acestui joc de cunoaștere „Avem ceva în comun”este facilitarea cunoașterii și autocunoașterii. Este un joc de grup care ajută și la crearea unei coeziuni de echipă și poate fi aplicat și în cazul lucrului cu adulții.

 

Marimea grupului: minim 10 participanți

Varsta potrivita: peste 7 ani

Descriere:

Anunță că vei citi o caracteristică pe care fiecare dintre ei o poate avea în comun cu alți participanți. Atunci ei ar trebui să găsească imediat o altă persoană care are această caracteristică. Uneori vor fi persoane care nu vor avea asemănări. Roagă acei participanți să ridice mâinile în sus, să strige „suntem unici” și să se alăture unui grup.

 

Poți folosi lista de mai jos pe care o vei completa pe parcurs:
– culoarea părului;
– culoarea ochilor;
– mărimea încălțămintei;
– culoarea preferată;
– vârstă;
– greutatea;
– mâncarea preferată;
– gen de muzică;
– gen de sport;
– echipa favorită;
– emisiunea preferată etc

 

Dacă v-a plăcut acest joc de cunoaștere „Avem ceva în comun” veți găsi mai multe asemănătoare în rubrica Jocuri de cunoaștere.

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

Un comentariu la „Joc de cunoaștere „Avem ceva în comun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu