Iubiti-va femei!

Se facea ca purtam un alt nume si un alt copil in brate. Eram trista, grasuta, ridata si parca vanata un pic la ochi. Copilul plangea langa mine dar nu aveam puterea sa ma ridic, sau nu vroiam. Ce importanta mai avea! Locuiam intr-o garsoniera intunecata, in Iasi, si rata la banca o plateam din bani imprumutati. Muncisem candva, acum ingrijeam de copil, fericita ca pe aceeasi bani stateam acasa si scapasem de crizele de gelozie ale sotului, din pacate, nu si de el. L-as fi parasit daca nu ameninta la fiecare cearta ca se sinucide, si apoi, cand asta nu mai mergea, ca ma ia si pe mine cu el. Am zis ca un copil ii va rari paharele date pe gat, de parca alcoolismul se trateaza cu plansete de bebelus. Acum unde sa mai plec? Si unde sa ma ascund sa nu ma gaseasca? Si cum sa traiesc singura, ca cine sa mai ia o femeie grasa, proasta si nepriceputa cum ma facuse el? Parca nu asta imi promisese cand m-a rugat sa raman, in singura clipa cand am avut curaj sa plec. Trecusera 5 ani din care nu pot sa numar unul de linistite. Pacat zic. Si oare cate o sa numere copilul meu? Ce va invata din asta? Ma va uri ca nu am plecat candva? Copilul plange iar …

Am ridicat capul de pe perna. Copilul meu nu plange, sotul nu bea, asta e alta viata, dar ar fi putut sa fie a mea. N-am decat sa ma imbratisez acum, pentru ca, m-am iubit candva mai mult pe mine, decat pe iubitul meu. Asa ca l-am lasat, fix cand promisese ca se schimba, si apoi, m-am lasat sa fiu fericita.

Iubiti-va femei si nu pastrati langa voi oameni care nu stiu sa o faca!

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create888

2 comentarii la „Iubiti-va femei!

  1. Este greu sa iei la momentul potrivit decizia corecta. Eu sper sa fi facut alegerea potrivita, sper ca noi sa ne schimbam asa incat sa avem o relatie si o viata frumoasa.Sa fim impreuna la bine si la rau, ca zambetele sa domine lacrimele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu