Interviu despre dezvoltarea emotionala a copiilor – Cu David la Antena 1

Acum câteva zile, Ruxandra Luca m-a invitat în curtea ei și casa ei, la propriu 🙂 , să filmăm un scurt interviu, pentru emisiunea ”Prietenii de la 11”, difuzată azi. Am vorbit despre cum să ajuți copilul să își dezvolte inteligența emoțională, cu parte teoretică și parte practică. Așa au ieșit și câteva imagini haioase cu băieții noștri vrăjiți de cardurile pentru dezvoltare emoțională pe care le-am făcut (le puteți descărca gratuit de aici).

 

Partea cu joaca a fost tare amuzantă. Încearcă numai să faci în același timp un joc pentru un zvăpăiat de 3 ani și unul de 8 ani. Cheia succesului? Limba engleză. Așa că am făcut dezvoltare emoțională în limbi străine 🙂 .

Este primul interviu pe care îl dau în calitate de mamă și psiholog 🙂 . Frumoasă combinație ! V-am pus și linkul mai sus, în cazul în care nu ați reușit să îl vedeți dimineață … nici eu, eram la birou.

Interviu despre dezvoltarea emotionala a copiilor nostri

Mai multe detalii despre dezvoltarea emoțională a copiilor găsiți în articolele de mai jos:

Dezvoltarea abilitatilor emotionale pe categorii de varsta

Cum ajuti copilul sa se dezvolte emotional

Idei de jocuri pentru dezvoltarea emotionala a copilului tau

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create513

4 comentarii la „Interviu despre dezvoltarea emotionala a copiilor – Cu David la Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu