Înghețată de banana și iaurt (fără zahăr)

David a descoperit într-o zi înghețata așa că am fost nevoită să improvizez și să îi fac ceva în casă. Rețeta aceasta de înghețată de banana și iaurt (fără zahăr) asta a fost un fel de brainstorming, pe bancă în parc cu mămicile, în timp ce băieți alergau după baloane. Vorba Mihaelei, ”e un fel de smoothie pus la rece”. Cred că ar fi fost suficient de dulce și fără miere, dar am zis să mai adaug ceva ingrediente care să îi schimbe alura de smoothie fiindcă oricum David a mâncat înhețata mai mult topită.

 

Ingrediente:
– 2 banane mari
– 1 iaurt 10% grăsime (150g)
– 2 linguri cu miere
– 3 linguri cu stafide

 

Mod de preparare:
În vasul de la blenderul vertical se pun bananele, iaurtul si mierea. După ce se pasează, se adaugă stafidele și se pune compoziția într-o caserolă care se bagă la congelator. Din când în când se amestecă cu o lingură să nu facă ace. Eu am pus în două caserolă, una cu stafide și alta fără pentru că mie nu-mi plac 🙂

 

Această rețetă de înghețată de banana și iaurt (fără zahăr) poate fi pusă și în forme cu bețișor. Noi am făcut ambele variante.

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

4 comentarii la „Înghețată de banana și iaurt (fără zahăr)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu