Inghetata de banana si iaurt … si pentru copii

David a descoperit într-o zi înghețata așa că am fost nevoită să improvizez și să îi fac ceva în casă. Rețeta asta a fost un fel de brainstorming, pe bancă în parc cu mămicile, în timp ce băieți alergau după baloane. Vorba Mihaelei, ”e un fel de smoothie pus la rece”. Cred că ar fi fost suficient de dulce și fără miere, dar am zis să mai adaug ceva ingrediente care să îi schimbe alura de smoothie fiindcă oricum David a mâncat înhețata mai mult topită.

Ingrediente:
– 2 banane mari
– 1 iaurt 10% grăsime (150g)
– 2 linguri cu miere
– 3 linguri cu stafide

Mod de preparare:
În vasul de la blenderul vertical se pun bananele, iaurtul si mierea. După ce se pasează, se adaugă stafidele și se pune compoziția într-o caserolă care se bagă la congelator. Din când în când se amestecă cu o lingură să nu facă ace. Eu am pus în două caserolă, una cu stafide și alta fără pentru că mie nu-mi plac 🙂

11758951_1212978878727680_494289482_n

Rețete culinare și mâncăruri

Dulciuri încercate de mine

Rețete pentru bebeluși

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create887

4 comentarii la „Inghetata de banana si iaurt … si pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu