Inghetata cu fructe si mascarpone (fara zahar)

Hai că a venit și vara și căldura ei așa că este timpul să mâncăm înghețată. Am cumpărat forme atractive de la Ikea și am găsit o rețetă sănătoasă și gustoasă.

Ingrediente:
250g mascarpone
400g fructe
Opțional: miere, ciocolată neagră, stafide etc

Mod de preparare:
Eu am încercat 3 combinații, cu ce aveam prin casă: zmeură cu miere, mango cu zmeură întreagă, banană cu ciocolată neagră. Procesul este simplu indiferent de fructele pe care le folosiți: se blenduiesc fructele, se adaugă miere (opțional) și mascarpone, se amestecă folosind blenderul, se pun alte fructe tăiate cuburi, stafide înmuiate, ciocolată etc, se umplu formele de înghețată sau se așează într-o cutie și se dau la congelator pentru 2-3 ore.

Inghetata cu fructe si mascarpone (fara zahar) (2)

Din cantitățile de mai sus ies aproximativ 8 înghețate în formele de la Ikea.

Inghetata cu fructe si mascarpone (fara zahar) (1)

Simplu și delicious – combinația perfectă!

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create902

Un comentariu la „Inghetata cu fructe si mascarpone (fara zahar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu