Idei de zile speciale petrecute cu copilul in timpul iernii

De când a venit frigul și înnoptatul devreme, așa că nu mai putem să stăm cu orele afară, am decis să avem o zi specială pe săptămână în care să facem ceva împreună, dar altundeva decât în casă. Dacă aveți și voi idei de zile speciale pe care nu le regăsiți aici, spuneți-ne și nouă.

Idei de zile speciale petrecute cu copilul in timpul iernii?

Să vedeți un film la Cinema. E mai dificil de găsit filme pentru copii mici, David are aproape 4 ani și are nevoie de un film dublat în limba română, să priceapă și el ceva. Am fost la unul și i-a plăcut neașteptat de mult. Săptămâna aceasta tot film la cinematograf avem în plan 🙂 .

Să vizitați muzee. Am fost la Muzeul Antipa când era mai mic și ne-am propus să mai dăm o fugă curând, pe listă avem și Muzeul Satului.

Să luați cina la restaurant. Mergem de câteva ori aproape de casă, fie la cel cu papanași delicioși, fie la cel cu loc de joacă pentru copii, așa că are ocupație dacă îl apucă plictiseala.

Să mergeți la evenimente (concert, teatru, spectacole etc). Am fost cu David chiar și la o lansare de modă. A fost prima dată pentru el, dar și pentru mine.

Să mergeți la ski, derdeluș sau patinoar. Ski am încercat o dată și patinat la fel, în Brăila, unde este un super patinoar acoperit. A povestit Corina despre patine cu lamă dublă pentru copii mici și am cumpărat o pereche reglabilă (de la 24 la 31) de la Decathlon, cu 50 lei.

Să vă bălăciți în piscină. Noi am încercat la Therme, ajungem rar pentru că în weekend și de sărbători este prea aglomerat, iar în timpul săptămânii lucrăm. Între timp l-am înscris la înot și merge o dată pe săptămână și îi place mult. Dar da, nu este o activitate pe care o facem cu adevărat împreună 🙂

Să vizitați o librărie mare cu cărți cu tematică de iarnă și să beți un ceai cald.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu