Humus – o reteta simpla

Vă spuneam că încerc să compensez faptul că în alimentația noastră carnea are o prezență mică, așa că, după rețeta de chifteluțe din năut, am încercat și humusul. Rețeta am găsit-o pe eticheta borcanului de tahini.

Ingrediente:Humus-o reteta simpla
– 300g năut boabe crud
– 2 linguri cu vârf de tahini
– 2 caței de usturoi
– jumătate de linguriță de turmeric
– zeamă de lămâie
– sare
– ulei

Mod de preparare:
Am pus năutul la înmuiat cu o seară înainte. A doua zi am schimbat apa și l-am fiert. Am scurs boabele, am diluat turmericul în jumătate de ceșcuță cu apa de la fiert, am pus peste năutul, am adăugat restul ingredientelor și am pasat cu un blender. Atât! L-am servit cu ulei de măsline și un praf de boia.

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create887

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu