Hi, mom!

Dacă nu ați văzut serialul Grey’s Anatomy, sezonul 13, să știți că e un fel de spoiler alert.

Era ea. Erau ei. Ea, un om al străzii într-un spital, ajutată, reparată, pe un pat cu perfuzii, conștientă și schizofrenică. Ei, părinții, divorțați, bătrâni, triști, bulversați. În urmă cu 16 ani ea dispăruse din camera de cămin și după câțiva ani de căutat au renunțat, au pus o piatră cu numele ei pe un mormânt și au semnat divorțul.

Acum erau aici. Ea trăia. Au intrat în salon, au privit-o cum halucina despre șerpi și lighioane, până când:
– Hi, mom!

Am plâns din mine și fiecare secundă în care mi-am dorit să o aud pe Emma.
– Bună, mami!

Sper, sper să existe o lume dincolo de asta, e singura șansă să …  “Bună, mami! “.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create927

4 comentarii la „Hi, mom!

  1. Sigur exista… pentru mine este singura speranta si care imi alina sufletul: gandul ca undeva, la capatul de drum al vietii mele, voi putea sa imi tin ingerasul in brate si sa ii fiu mama care nu i-am putut fi pe pamant…

  2. O îmbrățișare puternică ti-as da, și mi-aș dori să îți vindeci sufletul, daca s-ar putea…dar nu e simplu, stiu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu