Geanta rosie – rasfatul meu de mama

Am puține pasiuni tipic feminine, zic eu: pantofii cu toc, unghiile vopsite, de preferat în nuanță de roșu și gențile. Pantofi n-am mai cumpărat de multă vreme. Mămicia mă cam ține în teniși. Unghiile le pictez dar nu prea des, din cauză de prea multe vase de spălat și copil de bălăcit. Dar gențile, la ele nu pot renunța. Le iubesc pe toate! Mari, mici, elegante, trendy, plic, sport, oricum ar fi mă cuceresc de fiecare dată. Iar dacă dau nas în nas cu una roșie ca aceasta, gata, a mea trebuie să fie! Geanta rosie – rasfatul meu de mama.

Geanta rosie1

Nu zice nimeni că dacă devii mamă nu e cazul să mai fii femeie.

Firește că lucrurile se schimbă. Și eu am rochii office și pantofi cu toc foarte înalt, pe care nu-mi amintesc când i-am scos în lume ultima oară, dar sunt și alte accesorii și detalii cu care poți să te răsfeți. De exemplu, o geantă superbă va fi mereu o alegere bună. Dacă este și încăpătoare să intre scutece, șervețele, fructe și mașini, deja e mai mult ca perfectă!

 

Momentan preferata colecției mele este Geanta Iconic Roșie, de la Chicbags. Potrivită ca dimensiune, nici prea mare, nici prea mică. Mai exact are 33,5 cm lățime, 28 cm înălțime. Este din piele ecologică de un roșu cald și atractiv. Este perfectă pentru birou dar nu numai, eu o folosesc când merg la întâlniri, sau mall sau pur și simplu la o cafea în oraș, unde de cele mai multe ori spre totdeauna e și David prezent așa că am nevoie de ceva elegant și încăpător să pot depozita lucrurile mele, puține de altfel și mai ales pe ale lui.

Mie personal îmi place tare mult genul acesta de model.

Știu că există o mulțime de poze și glume cu ce conține poșeta unei femei, eiii, să vedeți geanta unei mame și apoi mai vorbim! Mie personal îmi place tare mult genul acesta de model, cu structură solidă care nu se deformează în funcție de conținut și cu material special rezistent la zgârieturi și uzură. Are baretă detașabilă pe care o poți folosi pentru purtarea pe umăr. Există înăuntru chiar și un compartiment cu fermoar pentru chei și telefon în așa fel încât să nu fii nevoită să răstorni toată geanta pentru a putea deschide ușa, în timp ce ții și un copil în brațe și unul în burtă, cum e cazul meu.

Geanta rosie2

Întotdeauna aleg o geantă de calitate și asta fiindcă în general cred în produsele cumpărate pe termen lung și fiindcă mă atașez de lucruri si sufăr când rămân fără ele. That’s me! Nu merge cu ”Lasă dragă că îți iei alta” 🙂 Găsiți la Chicbags o mulțime de modele. Recunosc că mie mi-a fost greu să mă decid asupra uneia, aș mai fi vrut cel puțin două. Livrarea este gratuită prin curier și comenzile se procesează repede, în plus v-am mai spus că sunt tare tare faine nu !?

 

Se pare că până și David e încântat de geanta mea nouă 🙂

Geanta rosie3

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și urmez un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create509

2 comentarii la „Geanta rosie – rasfatul meu de mama

  1. Daaaaa si eu o geanta chicbags dar bleumarin si e minunata, plus ca am primit-o de la persoane dragi sufletului meu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu