Fursecuri cu morcovi

Mamăăă … cu rețeta asta m-am dat gata singură. Imediat ce am scos tava de la cuptor am devorat rapid și eu și domnul 4-5 bucăți. Erau bune, sau ne era nouă prea foame că nu terminasem de gătit și felul nostru. Oricum din fursecurile astea au gustat câțiva copiii și au părut satisfăcuți 🙂Fursecuri cu morcov (2)

Ingrediente:
100g făină ovăz
200g făină albă
2 morcovi medii
1 ou
100g unt
10 curmale

Mod de preparare:
Într-n vas am pus făina albă, făina de ovăz și morcovii dați prin răzătoarea mică. În vasul de la blenderul vertical am pus curmalele (au fost înmuiate în apă), untul si oul și le-am blenduit. Am pus compoziția peste cealaltă și le-am amestecat. Am format biluțe, le-am turtit și le-am dat la cuptor pe o tavă cu hârtie de copt pentru 25-30 minute.

Fursecuri cu morcov (1)

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

5 comentarii la „Fursecuri cu morcovi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu