Fursecuri cu fulgi de cocos

Vă povesteam că am făcut biscuiți americani și mi-au rămas albușuri, așa că, am încercat rețeta de mai jos … lui David i-au plăcut fursecurile mai mult decât biscuiții, mie fix invers 🙂

Ingrediente:
– 4 albușuri
– 50g fulgi de cocos
– 50g zahăr brut
– 50g făină

Mod de preparare:
Am bătut spumă albușurile cu zahărul, apoi am adăugat restul ingredientelor pe rând și am mai bătut puțin. Într-o tavă cu hârtie de copt am pus câte puțin din compoziție, folosind o lingură și am băgat la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 15-20 minute. Simplu, nu?

Fursecuri cu nuca de cocos

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create895

4 comentarii la „Fursecuri cu fulgi de cocos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu