FUN Parenting la Bookfest – Atelier gratuit pentru parinti si copii

Vă invit cu mare, mare drag și nerăbdare să ne cunoaștem sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11:00 la Bookfest (Romexpo, Pavilionul C1, balcon), unde voi ține un atelier pentru părinți și copii, pe tema ”Cum ajută jocul la dezvoltarea copiilor”.

Joaca-te-cu-copilul-tau-BookFest

Vă povestesc frecvent ce jocuri și activități fac cu David, la ce anume ajută, cum au ele mare succes sau nu tocmai și știți deja că le găsiți pe blog împărțite pe categorii de vârstă și abilități pe care urmăresc să le dezvolt: senzorial, motricitate fină, vocabular, logică, sentimente etc.

FUN Parenting la Bookfest - Atelier gratuit pentru parinti si copii

Eu știu că părintele este pentru mulți ani jucăria preferată a copiilor și profit de poziția aceasta și de faptul că joaca este cea mai ieftină și la îndemână metodă de a râde mult și a scăpa de toate tensiunile adunate adânc în suflet. Vă invit sâmbătă să discutăm pe această temă și să vă povestesc din experiența mea de până acum ca psiholog, trainer și părinte, despre cum poți folosi jocul pentru a ajuta copilul să își dezvolte abilitățile și despre cum poți să descoperi, jucându-te, care sunt temerile, anxietățile și sentimentele copilului tău.

Clubul Bookfest Junior este coordonat de Elena Iordache, reprezentat Usborne – Maya’s Amazing Bookland iar programul atelierelor care se derulează de miercuri până duminică, 1-5 iunie, îl găsiți mai jos ( participarea este gratuită):

1 2

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create882

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu