Fug de mine dar … ma caut

Mi-am luat concediu de la job, câteva zile chiar. Aveam planuri multe și încă mai am: să scriu până mă dor degetele, să mai țin băiatul acasă o zi, poate două, maxim să dau cu aspiratorul pe ici pe colo. Știți de cât timp visez la zilele astea?

No, și ce să vezi! Am vrut să fug. Ce să fac eu atât de mult timp singură cu mine? Eu mereu fug de mine. Nimic nou. Așa a fost și ieri, posibil să fie și mâine. Mă caut totuși, să mă vindec. M-am pus pe scris, în pijamalele de ocazie, cu cafeaua lângă mine. I-am dat mesaj ei, să-i spunem Ioana, dar nu e Ioana, că poate nu vrea să fie publică pe blogul meu:
– Băi, cred că mă duc la muncă, sau la o cafenea, până nu fac vreun atac de panică ceva. Să-mi bag picioarele că sunt cu capu’ !
– Fată, toți suntem cu capu’ . Grown up life. Ține-te bine.
– Mă țin de câțiva ani.

Oare? Așa să fie? Toți sunt cu capu’ ?

După 4 ore de stat cu mine, mi-am mutat biroul la Starbucks. Bună cafeau și negresa dar prea multă gălăgie. Nu mă mai aud deloc. M-am întors acasă și la mine.

fug-de-mine-dar-ma-cautVoi stați cu voi? Sau fugiți?

P.S: Și ca să vedeți că sunt departe de mine, pentru că fug, uitați-vă pe blogul ăsta, al meu și veți vedea o grămadă de categorii, despre David, Emma, părinți, jocuri, rețete, glume, etc, etc, etc, și nici una singură doar despre mine. Azi am făcut-o, îi spune ”Eu cu mine”, voi încerca să scriu mai des. Poftiți de mă cunoașteți!

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

2 comentarii la „Fug de mine dar … ma caut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu