Fluturi pe pereti

Fluturi pe pereti

Fluturii nu-s doar pentru stomac când te îndrăgostești de vreun Făt Fumos călare sau pe jos. Eu am pus fluturi pe pereti. Acum vreo 3 ani, l-am convins, cu greu, pe domnul meu să lipesc câțiva pe perete, așa ca de design. Cum i-am făcut?

Fluturi pe pereti

Am cautat un model pe internet care sa imi placă. L-am pus într-un document word, am setat 3 mărimi diferite și am printat câteva coli la magazinul din colț. Am folosit hârtie cartonată, 3 nuanțe diferite de verde.

Apoi, un pic mai multă răbdare la decupat și pașii de mai jos:

Am lipit doar pe mijloc, doi fluturi de culori diferite dar cu aceeași dimensiune.

Fluturi pe pereti 1

Am îndoit puțin aripile.

Fluturi pe pereti 2

Am folosit bandă dublu adezivă pentru a-i prinde pe perete.

10961778_1089810834377819_1132516699_n

Apoi am prins fluturi pe pereti, într-un colț al camerei. La baza peretului avem o măsuță pe care depozitez tot felul de nebunii de decor. De ce verde? Acesta este tonul camerei și îmi place mie 🙂 .

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create502

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu