Fluturi pe pereti

Fluturi pe pereti

Fluturii nu-s doar pentru stomac când te îndrăgostești de vreun Făt Fumos călare sau pe jos. Eu am pus fluturi pe pereti. Acum vreo 3 ani, l-am convins, cu greu, pe domnul meu să lipesc câțiva pe perete, așa ca de design. Cum i-am făcut?

Fluturi pe pereti

Am cautat un model pe internet care sa imi placă. L-am pus într-un document word, am setat 3 mărimi diferite și am printat câteva coli la magazinul din colț. Am folosit hârtie cartonată, 3 nuanțe diferite de verde.

Apoi, un pic mai multă răbdare la decupat și pașii de mai jos:

Am lipit doar pe mijloc, doi fluturi de culori diferite dar cu aceeași dimensiune.

Fluturi pe pereti 1

Am îndoit puțin aripile.

Fluturi pe pereti 2

Am folosit bandă dublu adezivă pentru a-i prinde pe perete.

10961778_1089810834377819_1132516699_n

Apoi am prins fluturi pe pereti, într-un colț al camerei. La baza peretului avem o măsuță pe care depozitez tot felul de nebunii de decor. De ce verde? Acesta este tonul camerei și îmi place mie 🙂 .

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și urmez un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create509

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu