Felicitari pentru educatoare si bunici, gata in 10 minute

Felicitările acestea sunt proaspăt scoase de sub pensulă, cred că nici culoarea nu s-a uscat pe ele. Mă tot măcinam prin casă ce cadouri să dăruim mâine și eu am vrut musai ceva făcut de David. Așa că am făcut felicitari pentru educatoare si bunici. Prima idee venită am și aplicat-o, ceasul ticăie, nu prea am timp de născocit alte idei… nu că nu aș fi știut de câteva săptămâni ce zi este mâine, dar na, lately, timpul chiar nu ține cu mine.

Ce am avut nevoie?

– Coli cartonate
– Acuarele
– Pensulă
– Degetele mândrului David

Cum am procedat?

Am tăiat colile pe jumătate, le-am îndoit și i-am oferit lui David culorile. L-am ghidat eu cum să facă petalele, cu degetele înmuiate în acuarele.

Felicitari pentru educatoare si bunici, gata in 10 minute (1)

Combinația de culori era deja făcută de acum câteva zile când David a pictat și a decis să amestece culorile între ele în cutiuțe, așa că, până și combinația îi aparține. Tulpinele le-am făcut eu, marea pictoriță 🙂

Felicitari pentru educatoare si bunici, gata in 10 minute (2)

L-am întrebat la final și ce mesaj să scriu în felicitări pentru educatoare, mi-a răspuns:
– Aaa, donșoalele, … aaa, nu așa, sclie Andleea și Sivia … aaa, nu așa, nu știu.
– Putem să le scriem un mesaj care să înceapă așa “draga domnișoară Silvia… “ sau “draga domnișoară Andreea”… Ce vrei să le spui mai departe?
– Iubile.
– Perfect! 🙂

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create508

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu