Eveniment “Nasterea naturala si alaptarea”

Eu sunt din categoria părinților care credeau înainte de naștere că nu e așa mare nevoie de citit cărți și întrebat specialiști, că ce mare scofală o fi? Eiii, a fost. M-am chinuit cu alăptarea de credeam că o să albesc, și cu vinovăția și nici cele mai deștepte decizii legate de naștere nu le-am luat. Nu mă mândresc cu atitudinea asta de laissez-faire și nici nu m-a ajutat, dar recunosc că așa a fost.

Dacă sunteți la început de drum în ale vieții de părinte vă recomand evenimentul “Nașterea naturală și alăptarea” organizat de Parenting Academy pe data de 11 februarie, orele 10:00 – 14:00 la Hotel Sheraton, Calea Dorobantilor 5-7, Bucuresti. Prețul unui bilet este de 60 lei pentru prezența în sală și 40 de lei dacă doriți să urmăriți online.

Ioana Chicet-Macoveiciuc (blogger de parenting la Printesa Urbana) va fi moderatorul evenimentui, iar invitații speciali sunt:

Dr. Dr. Marius Romila, medic primar obstretică şi ginecologie;
Dr. Ilinca Tranulis, medic specialist pediatru, consultant în lactație certificat internaționat IBCLC,
– Irina Popescu, moașă licențiată și consilier pentru alăptare în formare

Care vor fi temele abordate?

1.Nașterea naturală
– Cum te pregătești pentru nașterea naturală
– Planul de naștere. Ce este și ce trebuie să cuprindă
– Avantajele si dezavantajele unei nașteri naturale
– Care este diferența dintre nașterea naturală și nașterea natural medicalizată. Anestezia
– Când nu este indicate nașterea naturală

2.Despre alăptare

– Importanța orei magice pentru alăptare
– Tot ce trebuie să știe o mama care dorește să alăpteze
– Etapele unei alăptari corecte și nevoile beblușului
– Alimentatia mamei în timpul alăptării

Dacă vă sună de ajutor puteți să rezervați un loc aici. Mai multe detalii găsiți la evenimentul făcut pe Facebook sau la numărul de telefon 0756.242.667.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create902

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu