Eveniment caritabil si un seminar gratuit despre ”Educatia Viitorului”

De aproape 8 ani lucrez în domeniul ONG-istic. Am întâlnit în tot acest timp sute de familii pentru care nu conta cum e pâinea de pe masă, neagră, albă, proaspătă, pesmet, atâta vreme cât exista. Părinți care nu își puneau problema ce ganget-uri de ultimă generație să le cumpere copiilor de Crăciun, dar asta nu fiindcă aveau copiii de toate și nu își mai doreau nimic, ci fiindcă sperau să aibă măcar o masă mai bogată și orice altceva sub bradul de plastic mic și vechi. Copii care scriau către Moș că vor o geacă groasă, bocanci, dulciuri și o jucărie. Nimic complicat pentru noi, cei fără de grija pâinii de pe masa, nu? Pentru Moșul lor, cam da.

Nu sunt și nu voi fi niciodată adepta actelor mari doar de sărbători, dar înțeleg nevoia lor: și pentru copiii aceștia vine Crăciunul. Așa că, dacă vrei să fii un fel de Moș și să ajuți o familie, poți face asta, cu doar 15 lei, la seminarul ”Educația viitorului”, un eveniment unde educația și generozitatea merg mână în mână, organizat de Adriana Mitu, parenting trainer, autoarea cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine”.

Eveniment caritabil si un seminar gratuit despre Educatia Viitorului

Concret, ce legătua are una cu alta și de ce să accepți să participi?

  1. Seminarul în sine este gratuit și îți oferă informații utile despre educația viitorului (care sunt nevoile emoționale ale copilului, cum să crești un copil inteligent emoțional, educația financiară sănătoasă pentru copii, cum să-l ajuți pe copil să învețe mai ușor, cooperare și competitivitate sănătoasă). Toate aceste informații vor fi oferite de către 3 invitați speciali: Ana Bâtcă, Alexandru Bordea și Ana Zidărescu.
  2. Tot ce trebuie să faci este să te prezinți la seminar și să aduci un pachet de alimente greu perisabile, pentru cele 3 familii cu posibilități financiare limitate, pe care Adriana dorește să le ajute să aibă sărbători liniștite și un început de 2016 fără griji. Costul unui pachet este de aproximativ 15 lei și puteți alege oricare dintre variantele următoare:

Pachete

La eveniment va fi prezent și câte un reprezentant al fiecărei familii, așa că îi veți putea cunoaște pe cei cărora le-ați făcut un bine, făcându-vă și vouă. Sigur că, dacă aveți acasă și cărți, haine, jucării sau alte lucruri care vă sunt de prisos, puteți să le donați familiilor.

Data și locația:
17 Decembrie, ora 18:30
Bulevardul Dacia (zona piața Romană), Nr. 99, Etaj 4, în incinta Connect Hub

Mai multe detalii găsiți și pe site-ul Adrianei Mitu. Dacă doriți să participați vă rog să vă înscrieți aici. În sală sunt disponibile doar 100 de locuri pentru adulți și 30 de locuri pentru copii pentru care va exista un spațiu de joacă, face painting și figurine din baloane.

Sper să ne vedem acolo în număr cât mai mare!

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create893

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu