Empatic si furios … la 3 ani

Aseară, pe David l-a apucat plânsul și trântitul, academic spus tantrum, pe motiv serios că mi-am permis să colorez un bec galben, și nu albastru, chiar dacă fix el îmi spusese să colorez cum vreau eu. Asta după ce mi s-a cam luat de la atâta mâzgălit după instrucțiuni, și aș putea să îmi dau doctoratul în colorat cu carioca și în același timp să deschid o expoziție cu autovehicule și politiști.

No, și în plânsul lui, apare ta-su în prag, deloc calm și el, îl întreabă apăsat de ce țipă, iar David îi trântește ușa în nas, bine, nu chiar în nas, vorba vine, nu l-a atins, fiindcă nu s-a auzit alt țipăt dincolo de ușă. David se oprește brusc din urlat, deschise ușa și îl întreabă pe ta-su:
– Tati, te-am lovit peste piciol?
– Nu, nu m-ai lovit.
– Bine.

Trântește iar ușa și își continuă urlatul pe motiv cromatic. V-am spus că este empatic, nu?

Empatic si furios ... la 3 ani

 FotoCredit: Foto Experience Ro

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create907

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu