Dragostea de mama si hainele de calcat

Mama, când vine în vizită la noi, ne calcă hainele. Asta se întâmplă de câțiva ani și vine rar în vizită, nu îmi amintesc să se întâmple mai des de 4 ori pe an. Vă zic asta ca să nu mă bodoganiti că ce copil de mamă rău sunt. Adică oricum nu sună bine că vine rar și o pun la treabă, dar stați puțin să vă spun povestea. Eu urăsc să calc și ei ii place, adică așa spune ea.

No, și vine mama acum vreun an la noi și găsește toate hainele călcate. Trece săptămâna, pleacă înapoi la casa ei și mă sună:
– Cristi? Ești supărată pe mine?
– Eu? Nu. De ce mă întrebi asta?
– Păi n-am găsit mamă nicio haină la călcat.

A venit mama săptămâna asta la noi. Hainele erau călcate de cu încă o săptămână în urmă când eu nu știam că ea poate veni să mă salveze de chin. Și îi spun:

– Mama, hainele sunt călcate, dar stai fără griji, nu îs supărată. Doar că n-am știut că vii. Altfel nu călcăm nimic și doamne câte cămăși a mai avut Marius … O maximă dovadă de iubire am ratat 🙂 Dar stai liniștită, am mașina de spălat plină? Le dau gata până pleci ca să ai și tu ce să calci. Vezi, te iubesc 🙂

A răsuflat oarecum ușurată … așa am tradus eu mimica ei. Oricum am râs amândouă și asta numai de bine poate fi 🙂 .

FotoCredit: Cristina TR

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create909

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu