Dovlecel umplut cu pastrav

Am fost la pescuit … la păstrăvărie 🙂 Am făcut pește la grătar cu sos de smântână și usturoi, dar David nu a vrut să mănânce așa că am improvizat și a ieșit un deliciu. Mândrul a servit două jumătăți de dovlecel și ne-a lăsat și nouă câte una.

Ingrediente: Dovlecel umplut cu pastrav
2 dovlecei medii
1/2 păstrăv
1/2 ardei gras roșu
1 ou
Sare
Ulei de măsline

Mod de preparare:
Am spălat dovleceii și i-am șters cu un prosop de hârtie. I-am tăiat pe lung, le-am scos mijlocul cu o linguriță și am presărat puțină sare. Am curățat peștele de oase și l-am tăiat mărunt. De data asta a fost gata făcut la grătar dar merge și crud. Am tăiat ardeiul cubulețe. La fel și dovlecelul scobit. Am bătut un ou, am pus peștele, ardeiul, dovlecelul și puțină sare, apoi am umplut dovleceii. I-am stropit cu puțin ulei de măsline și i-am dat la cuptor, pe hârtie de copt, la 180 de grade ( cred ca 20-30 minute, nu știu sigur,verificați din când în când).

Rețete culinare și mâncăruri

Dulciuri încercate de mine

Rețete pentru bebeluși

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create925

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu