Diminetile de gradinita si cum ajung deja obosita la birou … uneori

Eu nu știu cum sunt diminetile de gradinita pentru voi, dar eu vă recunosc cu sinceritate că de multe ori sunt deja obosită când ajung la birou. Mă trezesc prima și mult mai devreme decât băieții casei că na, ei nu se machiază și nici mic dejun nu pregătesc prea des. Dar nu asta mă obosește, ci rugatul de mândrul adormit să se dea jos din pat.

Cum să vă spun, cred că nu există expresii în viața mea pe care să le fi folosit mai des decât ”Trezește-te, David!” sau ”Hai, David, te rog!”.

E ceva absolut încântător … NOT … să te rogi de un copil să se trezească dimineața. Și cum nu sunt adepta luatului pe sus și aruncatului în apă rece, îmi mai rămâne doar varianta să mă întind în pat lângă el să îi explic, să îl mângâi, să îl rog și iar să îi explic, ceva mai cu fermitate. Uneori visez cu ochii deschiși că îi suflu cu trompeta în ureche ”Deșteptarea!!!”. V-am mai spus, folosiți-vă de imaginație să vă potoliți nervii. Nu face rău nimănui. Sigur că Mițul continue să mă uimească și să mă ajute să îmi treacă nervii mult mai bine decât o face imaginația mea.

 

Azi dimineață, rugămințile tradiționale:
– Hai, David! Te rog, trezește-te. Am o întâlnire devreme și trebuie să plecăm în 15 minute.
Nimic.
– David, este deja foarte târziu, te rog să te trezești. Să știi că este obositor pentru mine să te rog atât de mult să te dai jos din pat și nu îmi place. Uneori devin nervoasă din cauza asta.
Se ridică în fund, mă analizează din cap până în picioare și … :
– Mami, ce slabă ești!
– Îți mulțumesc! Și crezi că așa îmi trece oboseala? Îl întreb eu râzând, uimită de afirmația lui.
– Îîî …  Îți dau și doi pupici magici!
– Perfect! Ador pupicii tăi magici. Sunt cei mai dulci pupici din Univers.

 

A sărit din pat, m-a pupat pe copănele, l-am îmbrățișat strâns și l-am pupat la rândul meu. L-am pupat mai mult decât ar fi avut el chef la ora aia, dar aveam eu nevoie să mă conectez la el. Mi se mai întâmplă să ajung cu nervii sârmă diminețile când mândrul servește grădiniță, dar îmbrățișările și pupicii lui magici mă ajută întotdeauna să îi îndrept. Vă recomand și voua cura asta de calmare 🙂 ! Uneori funcționează bine de tot 🙂 !

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create802

Un comentariu la „Diminetile de gradinita si cum ajung deja obosita la birou … uneori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu