Detectivul nucilor

Casa e tot timpul un depozit de jucării negândite, trebuie doar să ai un pic de imaginație și un copil care să scotocească peste tot. Ieri a găsit cofragul de ouă, i-am adus și eu 10 nuci, un clește și gata marea invenție. Ideea era ca el să pună nucile, în fiecare orificiu, folosind cleștele.

Toate astea, pe lângă bună dispoziție, ajută la dezvoltarea motricității fine.

Detectivul nucilor 1

Bon! Eu i-am arătat cum, el a făcut la fel pentru maxim 2 minute, apoi a găsit alte întrebuințări mult mai distractive … pentru el, eu îl urmăream prin casă și îi numărăm nucile, că de, mănâncă tot ce prinde și mai ales ce nu trebuie. Funny guy!

Detectivul nucilor 2

David – un an două săptămâni

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create902

6 comentarii la „Detectivul nucilor

  1. Ar fi foarte util la fiecare articol cu joculete sa precizezi si ce varsta exact are copilul:d. Cu siguranta vor fi citirori care iti vor citi articolele si peste cativa aniMerci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu