Despre tampoane cu un baiat de 3 ani

Eram la Lidl, David ședea șmecherește la ta-su în brațe, om care ținea eroic și o plasă cu banane și un pachet de tampoane, de’ , usual stuff. Eu căutăm, printr-un morman de haine, pantaloni verzi pentru băiet. Lângă mine o doamnă cu un băiat mai mare cu 2-3 ani decât David, căuta și ea pantaloni, și numai ce începe David cu întrebările:

– Mami, se sunt astea? Fluturând tampoanele pe sub nasul lui ta-su care râdea înfundat, gen ”ia să te văd ce spui”.
– Sunt tampoane, David.
– De se luăm astea.
– Sunt pentru mine.
– De se? Când faci caca.
– Nu, iubire, nu sunt scutece. Le folosesc femeile în fiecare lună … nu apuc să termin fraza
– Se pun la păsărică?
– Da, când fetele cresc mari, folosesc tampoane în fiecare lună, atunci când le vine menstruația. Îți voi explica mai mult după ce vei mai crește puțin.
– Bine, mami.

Mă întorc să caut pantalonii și intersectez privirea doamnei de lângă mine. Știți fazele din filmele americane, când un băiat mic se uită la o femeie semi-dezbrăcată și mama îi pune mâna la ochi și îl trage repede de lângă gagică. Cam așa a făcut și mămica de lângă mine. Sigur, eu nu umblam dezbrăcată, chiar contrar, tot șifonierul era pe mine, doar fața și palmele mi se mai vedeau, dar am zis cuvintele alea “menstruație” și “tampoane”. OMG … OMG! Bine că nu și-a amintit David să mă întrebe și despre vulvă și penis, că aia eram!

sexul-dupa-nastere-1

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu