De ce sun la usa casei mele

Uneori ajung mai târziu de la serviciu. Marius și David sunt deja în casă și trebăluiesc pe acolo ce vrea fiecare, adică David 🙂 .  Eu vin grăbită de dorul lor, mă apropii de interfon și sun. Întotdeauna am cheile de la intrare la mine și întotdeauna sun la înterfon. Îmi place să aud cum țipă David, fericit, “mamiiiiiiiii, mamiiiiii … a venit mamiiiii … “.

Urc scările râzând. Indiferent de cât de grea mi-a fost ziua, de cât m-am stresat la muncă, de cât m-am umplut de furie când avocatul mi-a zis că iar s-a făcut fix nimic, de cât de tare mă doare tot, eu râd pășind negrăbită, pe fiecare treaptă, și ascult atentă “mamiiiiiiiiii … a venit mamiiiii … “. Asta strigă încontinuu până mă vede intrând pe ușă. Stăm la etajul 3 din 4, toți vecinii știu când ajung eu de la muncă, atât de tare se aude. Cu cât mă apropii mai mult de ușă cu atât se aude mai tare. Mă umplu de bine și râd. Am cheile, dar sun la sonerie.

David sare ca un ied pe adrenalină, eu îngenuncheze lângă el să îl pup:
– Mamiiii … dol de tine. Se ai adus azi?
– Pe mine m-am adus și un biscuite.
– Bun asa, mami.

Marius mă ceartă, cică iar nu am luat cheile:
– Știi, sunt hoțomană, le am mereu la mine, dar vreau să îi aud fericirea.

de-ce-sunt-la-usa-casei-mele

FotoCredit: Foto Experience Ro

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create909

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu