Cutii si jucarii

Cutii si jucarii

Pe David nu îl atrag jucăriile, mama lui este mare admiratoare de confecționat diverse și tatăl lui e de părere ca există prea multe cutii de pantofi la noi în casă. Cutii si jucarii tot avem prin casă așa că am făcut acest joc simplu care m-a atras și pe mine, dar și cu care s-a jucat foarte mult copilul. Până acum un mix perfect! Noua jucărie =  minus o cutie de pantofi. Suntem pe drumul cel bun, mai puțin perechea mea de pantofi care stă înghesuită în altă cutie cu altă pereche de pantofi. Las’ că-i bine! La toți ni-i greu, dar nu la fel!

 

De ce am avut nevoie?

Cutii si jucarii 1

Vă recomand să renuntați la împachetat cutiile. Am stat 20 de minute să mă chinui să ambalez cutia de suc, fără gălagie, fiindcă dormea zgubiliticul. El în 2 secunde a rupt hârtia. Hai să numim asta prima etapă a jocului 🙂

Ce a rezultat?

Varianta 1

Cutii si jucarii 2

Varianta 2

Cutii si jucarii 3

David – 10 luni și două săptămâni

 

Mai multe idei de jocuri și activități pe categorii de vârstă și dezvoltare de abilități găsiți aici.

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create503

7 comentarii la „Cutii si jucarii

  1. Am folosit si eu o cutie si 2 capace de borcane de dimensiuni diferite..la inceput a fost atras pe urma. ..cam nu prea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu