Cum trimit eu ajutoare in Germania

V-am mai povestit despre sora mea, inteligenta familiei. Și zic asta cu toată admirația și iubirea de pe pământ. Ea este medic în Germania. Dar nu v-am povetit cum trimit eu ajutoare in Germania.

 

Una dintre multele părți foarte mișto când ai o soră mai mare cu doar 10 luni, e că poți să faci schimb de haine. Chiar dacă ai mai bine de 30 de ani și un salariu bun. Plus că, atunci când ne vizităm, nici nu e nevoie să cărăm prea multe haine la noi. Intru în camera ei, deschid șifonierul și iau ce vrea sufletul meu. Uneori, cam rar, le iau de tot. Și ea pe ale mele. Vine și salivează la câte vreo rochie și fie face ”puppy eyes” și îmi amintesc că abia a fost ziua ei așa că o primește “cado”. Fie nu îi iese, dar o trec pe lista “când m-oi plictisi de ea, o trimit în Germania”.

Cum trimit eu ajutoare in Germania:

Cum să vă explic, cutii întregi cu haine au bătut drumul ăsta România-Germania și invers. Uneori ajung înapoi la mine, haine pe care i le-am dat eu sezonul trecut 😀 . Sau mai rău, mă apucă dorul de vreo bluză de a mea și o cer înapoi. Suntem surori, ne permitem orice! Și, cum totuși, gusturile noastre diferă, face selecție din cutie, își oprește ce îi place și restul donează la Crucea Roșie. La fel facem de un an cu hainele mândrului David care au fost trimise la verișorul lui 🙂 , selectate și restul donate.

Să mai zică careva că România nu ajută Germania 🙂 !?

FotoCredit: Foto Experience Ro

 

 

 Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create802

3 comentarii la „Cum trimit eu ajutoare in Germania

  1. La noi schimbul de cutii sa face pe ruta Romania-Canada.
    Hainele la Montreal sunt ca niste uniforme sobre, culori de inmormantare si croieli care nu ma avantajeaza.
    Asa ca surioara mea draga din Bucuresti, mai mica cu 15 luni, are totdeauna grija de mine.
    Fiica-mea de 15 ani e innebunita sa mearga in Bucuresti cu matusa prin mall-uri, dar si prin secondhand-uri( in vremea adolescentei mele era necesitate, la ea cica e cool:).
    Singurele haine care fac calatoria din Canada spre Romania sunt cele de iarna sau de ski.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu