Cum sa mirosi a copil mic + recomandare de produs

Știți expresia “miros de bebeluș”? Și cum oamenii, a se citi femeile, aleargă să fure un iz de pe unde prind? Eiii … nu, nu am descoperit soluția magică pentru a reproduce mirosul acela de care îmi este dor nebun. Dar am descoperit cum să miroși a copil mic: îți speli hainele cu detergentul lui 🙂. Simplu, nu?

Cum sa mirosi a copil mic3Eu am o chestie pentru mirosuri, poate voi nu sunteți așa, dar eu asociezi mirosurile cu oameni și întâmplări. Pentru mine scorțișoară miroase a Crăciun, cafeaua a muncă, aerul rece a iarnă, bomboanele cu rom a pace după furtună. Iar copilul meu miroase a el de când îl știu. Așa am crezut eu că este un miros doar al lui, dar m-am îndoit puțin când colega de birou a deschis detergentul Teo Bebe, adus de curier la birou, și a zis “Ahhh, miroase a Caro. Mi-e dor de ea”. Deci, s-ar putea ca unii copii să miroasă la fel, a detergent cu levănțică 🙂 .

Bon, și ce credeți voi că am început să facem? Să folosim detergent pentru bebeluși și când spălăm hainele noastre.

Bine, procedăm așa și pentru miros și pentru că, mai nou, David insistă să spele el. Își aduce scăunelul roșu cu mașini, se cațără și îndeasă hainele în mașina de spălat. Eu pândesc abil în spatele lui, să salvez vreo camașă albă îndesată printre alea negre.

Cum sa mirosi a copil mic1( P ) Apoi pune detergent Teo Bebe în cuva de la mașina de spălat. De ceva timp folosim acest produs pe bază de săpun natural, cu o compoziției foarte apropiată de structura naturală a pielii bebelușilor, așa că nu provoacă iritații și uscăciune a pielii. Produsul este testat clinic și recomandat de pediatri chiar și din prima zi de viață a copiilor pentru că are în componență ingrediente hipoalergenice care minimalizează probabilitatea apariției unei reacții alergice.

Cum sa mirosi a copil mic2Pentru David nu folosim balsam la spălat, dar pentru noi punem totuși, îmi place să mirosim cât mai mult a David. În plus, atunci când chiar trebuie să calc hainele, ceea ce urăsc să fac, se emană un miros tare plăcut. Uneori spălăm hainele noastre împreună cu ale lui și asta pentru că, ba rămâne fără boxerii preferați, ba a primit sau a cumpărat o bluză și vrea musai să o poarte, ba i s-a pus pata pe o cămașă din care nu mai iese 2 săptămâni. Bine că spălatul nu mai e ce era, de când s-a inventat mașina de spălat. Și bine că nu mai e nici un stres pentru noi asta cu separarea hainelor de cele ale adulților, de când se târăște pe jos de spală mai bine decât un mop 🙂 . Și bine că s-au inventat și produse speciale pentru bebeluși.

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

5 comentarii la „Cum sa mirosi a copil mic + recomandare de produs

  1. Am devenit nostalgica dupa ce am citit articolul tau! Da, si eu iubesc mirosul de copil mic…eram topita dupa mirosul fetitei mele cand era micuta! Si acum il iubesc, numai ca azi are note de parfum de domnisoara :)). Mi-a facut placere sa citesc ce ai scris! Succes in toate!

  2. Fetița mea are un parfum unic, de copil cu suflet sfânt. Dulce, a vanilie și caramel cu flori de primăvară. De fiecare dată când o pup, simt atâta liniște și pace și ador să-i inspir parfumul. Sper să îl aibe cât mai mult timp…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu