Cum sa ajungi si piți si speriata si fara poze

Copilul doarme cu sforăituri. Bărbatul e plecat. Tu îți faci de cap scriind, cu o cutie de bomboane cu rachiu, pardon coniac, lângă tine și o cafea, a treia pe ziua în curs. Da, merg bine împreună, dacă nu ai de gând să mai conduci pe ziua respectivă și îți place să danseze inima în tine, house.

 

Apoi te pui să îți faci un selfie, pentru că ai nevoie de o poză la un articol despre gene și îți dai seama că tu ai poze mai mult cu spatele, de la distanță și nemachiată. Oricum te-ai poza, ieși cam piți. Ceva e în neregulă. Te concentrezi să găsești un loc bun, până te doare capul. De la concentrare, nu de la cafea și alea 2-4-6 bomboane mâncate … cine mai știe câte …

 

Te lovești de bicicleta aruncată aiurea, înjuri în gând obiectul, nu proprietarul. Calci pe Lego și juri că nu mai cumperi dar, nu te crezi nici până termini de jurat. Realizezi că, în orice poziție și orice colț al casei ai sta pentru poză, care are lumină și nu e budă, să nu fie totuși chiar de piți la maxim, apar în spatele tău numai mormane de jucării vraiște așa că, oricum arăți a piți, și în liniștea și concentrarea aia … “MAMIIII, SE FACI AISEA ????“.

cum-sa-lesini-se-spaima-in-mai-putin-de-5-minute

Piți style 🙂

În viața lui nu a țipat așa tare. Aș fi răspuns că fac pe mine dacă mă mai sperie așa, dar m-am abținut. Încă nu cunoaște expresia, doar realitatea, atât îmi mai trebuia să se ducă la grădiniță, unde toarnă tot, să le spună că mami face pe ea.

Just Have FUN !

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

Un comentariu la „Cum sa ajungi si piți si speriata si fara poze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu