Cu SuperBatman-ul meu la filmul cu ponei (P)

De când s-a făcut prea frig afară și se întunecă rapid, am stabilit cu David să avem o zi specială pe săptămână, când ne ancorăm în muzee, locuri de joacă, ateliere pentru copii, biblioteci și chiar cinema. De fapt cu vizionarea unui film la cinema am și început. Știam de lansarea My Little Poney în România și am zis să dăm o fugă. Vă recunosc că nu mă așteptam să îl fascineze poneii, el e cu supereroii și nici să reziste 90 de minute, el e cu adrenalina în sânge 🙂 . Nu doar că a văzut tot filmul, dar i-a și plăcut și a și plecat cu mesaje frumoase de acolo.

A fost o zi cu adevărat specială care a început de dimineață când mândrul meu a decis că vrea să se echipeze în SuperBatman, pentru că el la ponei doar așa poate să meargă, ca un supererou. Așa a stat și la grădiniță. Rola aceea de hârtie de bucătărie lipită cu scoch este arma lui secretă :)) , ca să știți.

Și pentru a face ziua cu adevărat altfel, l-am luat de la grădiniță cu mașina de serviciu pe care o adoră, este mașina lui preferată din toate timpurile, dacă așa zice el, așa vă scriu și eu. Ca să fiu sinceră, altă mașină nici nu aveam, a mea doarme liniștită în service unde așteaptă reparația cea de toate zilele. Ce să vezi, se mai întâmplă și accidente, vă povestește David toate detaliile și fără să îl întrebați.

Mândrul drag a fost responsabil cu buna dispoziție, abilități pe care le are fără să se străduiască prea mult, practic doar deschide gura. După ce l-am pus în scaunul de mașină m-a atenționat delicat, „Mami, ai grijă să nu faci accident și cu asta”. La primul semafor m-a întrebat tot cu delicatețe „Mami, în mașina asta pot să fac pârț?” și a încheiat comandând la cinematograf ”Un suc pentru mami și flocirele pentru mine”. A primit cu această ocazie și un ponei cadou, cică de la meniu, acum nu sunt sigură dacă chiar era de la meniu sau doar s-a amuzat prea mult omul de la casă și a vrut să îl răsplătească.

David – aproape 4 ani, primul lui film la Cinema

Și am pornit împreună spre sala de filme, eu cu zeci de bagaje pe mine și el țopăind ca un iepuraș cu mantaua lui de SuperBatman. Filmul My Little Poney este o poveste despre cum magia prieteniei te ajută să reușești, este despre iertare, iubire, ceartă, împăcare, bullying și rănile lui, despre măștile pe care oamenii învață să și le pună pentru a-și proteja sufletul și despre cum iubirea vindecă. Bine, asta am descifrat eu cu mintea mea de mamă și de psiholog ce sunt. De altfel, am remarcat eu pe acolo și un ponei cu abilități bune pentru a deveni un cunoscut psihoterapeut.

În traducerea copiilor, în Ponyville poneii organizează Festivalul Prieteniei, moment în care sunt amenințați de o forță malefică. Prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie magică dincolo de Equestria pentru a-și salva orașul. Mai multe nu vă spun, vă recomand în schimb să mergeți cu copiii voștri și să vedeți. O să vă placă!

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create895

3 comentarii la „Cu SuperBatman-ul meu la filmul cu ponei (P)

  1. Ce mai, un adevărat omuleț! Mă uit la el cat a crescut( te citesc de mult și îmi place ce și cum scrii), îl știu din fotografii când era micuț, iar acum la aproape 4 ani e o adevărată delectare sa mergi cu el undeva și să îl vezi cum se bucura de tot ce vede. Eu cred că asta e bucuria noastră alaturi de copilașii noștri.La cat mai multe astfel de momente cu ei, asta e tot ce contează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu