Copiii si picatura chinezeasca

Nu mai pot cu atâta “Moș Crăciun cu plete dalbe”. De zeci de ori pe zi, încă ne cântă același colind, și nu, nu știe doar unul. La primele prestări artistice ne-am emoționat că ce băiat deștept avem și ce frumos cântă el, apoi s-au bucurat și vecinii, și bunicii, și vânzătorii, și prietenii, și cățeii, și pisicile, nimeni nu scapă de o cântare. Dar să stai 5 ore în mașină, cu aceeași interpretare, simți că ajungi să urăști și Crăciunul.

Și toate astea combinate cu logoreea verbală a “de ce-urilor”, de te simți la fundul sacului cu răbdare și îți vine să zbori cu nervii pe lună, dar te abții, că poate trece la un moment dat. Trece?

– David, iubire, nu mai pot cu atâția “de ce”.
– De se?
– Mă doare capul.
– De se?
– Am obosit.
– De se?
– Pentru că nu mai știu ce să îți răspund.
– De se?
– Auzi, nu vrei să cânți “Moș Crăciun cu plete dalbe”?
– Moș Căciun cu pete dalllbe…

Cum să nu îl adori !?

placerile-lui-pe-nervii-mei

Ai voștri au astfel de obsesii?

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create860

3 comentarii la „Copiii si picatura chinezeasca

  1. Si al meu gandac de doi ani canta Mos Craciun intr-un limbaj mai mult sau mai putin pe inteles, stie doar cateva versuri si le pune pe repeat :))) a fost tare impresionat de Craciun si cadouri :))) E clar vina mea pentru ca i-am zis atatea despre aceasta sarbatoare inca de prin noiembrie 🙂 Ne-a scos din casa de cateva ori sa il si cautam pe vestitul Mos deoarece inca nu intelege de ce nu vine zilnic. De ce? Inca nu avem in program dar vine cu siguranta. Avem inca un cantecel cu o balena la care nu syie decat un vers si il repeta obsesiv :)))) In rest e in perioada de a invata cuvinte, multe, le stalceste frumos si le spune pana nu ii mai ies asa cum trebuie :))) Dar e frumos si delicios 🙂

  2. Ha ha. Piticul meu Inca nu vorbeste. Dar baietelul unei prietene , pe la 3 ani a cantat 6 ore „La multi ani!” La o plimbare prin parc cu bicicleta. :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu