Copiii se imprietenesc si cand nu vorbesc aceeasi limba

În excursia noastră lungă prin Europa ne-am oprit o noapte la castel. Am dormit acolo ca prinți și prințesă, ce sunt ei și ce sunt eu.

Am luat cina elegant la restaurant, pe terasă și la fel de elegant am băut o bere neagră foarte bună 🙂 David s-a cățărat la fel de elegant pe toate scările și s-a legănat ca o maimuțică pe o bară. Acolo a cunoscut-o pe Francesca care la 6 ani ai ei vorbea limba germana și engleză poate chiar mai bine decât mine. Adică eu germană nu știu deloc. Și David înțelege engleza dacă dai foarte mult din mâini 🙂 O parte din timp am fost translator între ei doi și asta mi s-a părut super simpatic. Iar Francesa era, adică este, o fetiță tare frumoasă, și isteață, și prietenoasă. Mi-a plăcut foarte mult de ea și mândrului la fel.

– Mami, eu voiam să o cer în căsătorie, dar e mai mare decât mine și m-am răzgândit.
– Dar e în regulă iubire, sunt bărbați care se căsătoresc cu femei mai mari ca vârstă decât ei.
– Dar, mami, eu mai am o problemă. Eu nu o să o mai văd niciodată. Mi-a spus el cu lacrimi în ochi.
– Nu se știe niciodată, viața e surprinzătoare.

Și am plecat să ne plimbăm prin curtea castelulu

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create894

Un comentariu la „Copiii se imprietenesc si cand nu vorbesc aceeasi limba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu