Copiii, marea și ciuda părinților

Copiii, marea și ciuda părinților

Copiii, marea și ciuda părinților … câteva povești adevărate.

 

Lor nu le pasă dacă le iese burta peste slipi. De fapt sunt chiar caraghioși când țopăie cu burta înainte și fundul înapoi.

Lor nu le pasă dacă au nisip în chiloți, de poți să amenajezi o mini plajă, în baie, după ce le faci duș. Și nici măcar duș nu își fac singuri.

Lor nu le pasă dacă părul e zburlit în toate părțile și pozele arată de parcă au băgat mâinile la 380, udați.

Lor nu le pasă dacă fac bâldâbâc sub apă și le intră sare prin toate orificiile. Dau maxim un “miau” și se ling pe buze.

Lor nu le pasă cum arata bronzați în dungi după ce au stat mai mult în apă, decât pe uscat.

Lor nu le pasă ce model are costumul de baie, ce culoare, ce acoperă sau ce nu.

Lor nu le pasă ce mâncare e în meniu mai ales dacă primesc înghețată la desert, de altfel rezistă surprinzător de mult cu burțile goale.

Și voi sunteți fix pe invers? Sau doar eu?

 

Copiii, marea și ciuda părinților … câteva povești adevărate. Să vedem în câte dintre ele vă veți regăsi și voi. Sau poate știți altele!

 

Despre cum ne distrăm noi în vacanțele și călătoriile de familie, v-am mai povestit aici.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create514

2 comentarii la „Copiii, marea și ciuda părinților

 1. M-ai facut sa rad la vaza cu burtile inainte si inghetata la desert.
  Eu fiind cu mai multi copii, supravietuirea e tot ce ma mai streseaza,nu ma gandesc prea mult la ce-mi iese din costum, daca reusesc sa ma uit la mare 5 minute, fara sa fiu strigata Mamaaa! mamaaa!…sunt super multumita.
  Tu arati fabulos, nu ai avea de ce sa te plangi, dar te inteleg, stiu ca noi femeile avem o capacitate extraordinara de a gasi ceva.
  Plus ca, atunci cand esti subtirica de la mama natura, exista si dezavantajul ca 1-2 kg se vad( daca vrei sa le vezi:).
  Toate cele bune,
  Denisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu