Cool Destul si card cadou la Afi Palace (P)

cool-destul-si-card-cadou-la-afi-palace2Mai „cool destul” decât noi, în weekendul acesta, nu cred că ați văzut. Noroc că ne-am pus tricourile identice și colorate, altfel chiar ziceai că suntem luați de pe baltă. Copil cu pantaloni de trening și sandale cu șosete ați mai întâlnit curând? Ăsta mic e ca ta-su în tinerețe, să se îmbrace comod, altceva nu mai contează. Și ca să fie totul și mai cool și-a luat și plasa de plastic după el. Măi, eu v-am zis că am fost destul de cool, nu ?

Cred că cei de la Afi Palace ne cunoșteau potențialul când ne-au trimis cadou, AFI Palace Gift Card 🙂 , pe principiul, „ia mai duceți-vă și voi la shopping, poate mai învățați ceva acolo”.

Acum, lăsând gluma la o parte, ideea cardului cadou este foarte faină, te scapă de un stres. Pentru mine cadourile pentru zilele de naștere sau oricare altă ocazie, sunt o mare bătaie de cap, mai niciodată nu știu nici ce să iau și nici timp de umblat prin magazine nu am și nici copil iubitor de mall-uri. Așa, dai o fugă până la Afi Palace, iei un card pe care îl alimentezi cu cât dorești, între 50 și 10.000 de lei pe zi, îl împachetezi și gata: „Poftim, la mulți ani, du-te și alege-ți singur ce îți place”. Cardul poate fi folosit în zeci de magazine din centrul comercial, mai multe detalii găsiți aici.

Eu m-am dus la mall cu gândul de a-mi cumpăra ceva fain și m-am întors acasă cu un cadou pentru mama-soacră și un ruj amărât pentru mine. Dar măcar am scăpat de un bolovan de pe suflet – cadoul pentru o soacră cochetă care oricum are de toate.

 


Ce este ”Cool destul”? Modul prin care AFI Palace Cotroceni le spune copiilor, dar și adulților că sunt Cool Destul atunci când iau propriile alegeri și oferă promoții avantajoase pentru haine și rechizite, acum când a început iar școala.

Un alt proiect nou este parcul de aventură indoor, AFI Aventurier. Dacă ajungeți la zona de food, veți vedea agățați pe pereți tot felul de indivizi (copii și adulți) care par tare entuziasmați că fac asta 🙂 . Există tiroliană de 110 m și posibilitatea de a pedala bicicleta pe sârmă, la peste 20 de metri înălțime. Aveți curaj?

Eu nu am încercat încă dar am întrebat care sunt prețurile:
Traseul pentru copii: 25 de lei
Traseul pentru adulţi: 50 de lei (o oră și jumătate)
Tiroliana: 20 de lei
Bicicleta: 30 de lei

Have fun la Afi Palace Cotroceni !

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create893

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu