Coloring my life – Bebe Ghi Organic

David nu e mare fashionist dar are câteva fixații. Alege din șifonier hainele foarte colorate, pe cele cu mașini și pe cele care nu îl zgârâie. Deci cât mai pufoase și musai fără etichetă. Cum vede o etichetă cum mă strigă să o tai. De altfel i se înțepenește ambiția pe câte un articol de vestimentație pe care îl cere nonstop. Acum s-a oprit la pantalonii curcubeu Coloring my life de la Bebe Ghi Organic din care nu a ieșit 3 zile când am fost la munte, ca să nu mai spun că erau murdari după prima zi de folosire fiindcă a stat cu fundul pe jos și a aruncat cu pietre în apă. Seara m-a lăsat să-l schimb în pijamale. Dar a doua zi a căutat prin geamantan până i-a găsit. Nu conta că mai aveam ciunșpe mii de haine la noi.

Coloring my life1În general hainele de la Bebe Ghi Organic îmi transmit o stare de bine. Sunt atât de frumos colorate si de fine încât îmi vine să le pipăi încontinuu, încă un motiv să îl îmbrățișez toată ziua pe David 🙂 . În plus sunt confecționate din bumbac 100% organic, certificate internațional corespunzător (GOTS certified și Fairtrade/Soil Association certified).

 

În poze David poartă pantalonii curcubeu de care vă povesteam mai sus, fabricat din bumbac 100% organic și super moale. Sunt super comozi, elastici, permițându-i cățărătorului mic să se miște în voie. Au bandă elastică în talie și la glezne, bandă care de altfel poate fi îndoită sau întinsă când mai crește mândrul.

Coloring my life

Tricoul cu șoferul broscuță ”Oac-Oac”, așa a botezat-o David, știu nu tocmai inventiv, este și el fabricat din bumbac moale 100% organic. Croiala este practică, cu guler elastic, prevăzut cu două capse pentru îmbrăcare rapidă. Mai multe modele de tricouri și bluze găsiți aici.

Coloring my life3Despre conceptul Bebe Ghi și bumbacul organic și curierul biciclist v-am mai povestit aici.

Eu am cunoscut-o pe Anda, inițiatoarea Bebe Ghi anul trecut, printr-o colaborare pe blog și treptat am tot schimbat idei, ne-am întâlnit în diverse circumstanțe și am regăsit în ea o mamă de ghiuț simpatic foc. O femeie hotărâtă să facă schimbări cât de mici pentru o lume măcar un pic mai bună.

Primele noastre achiziții:

Hainute din bumbac organic pentru copiii mei1

Hainute din bumbac organic pentru copiii mei2

Recunosc, de exemplu, anul trecut pe vremea asta, când era ziua de naștere a finuței mele am fugit repede la magazinele „alea scumpe”, unde credeam eu că voi găsi calitate să îi cumpăr un cadou. Acum am ales rochița aceasta de la Bebe Ghi Organic. Nu m-a costat mai mult, chiar deloc, în schimb am sprijinit afacerea unei mame și mai ales am oferit cadou un articol vestimentar 100% bumbac ecologic, de o calitate care nu-mi ridică semne de întrebare. Știu, cu 3-4 haine nu schimb foarte mult, dar dau vestea mai departe, poate mai schimbați și voi câte puțin 🙂

Coloring my life4

Pagina de Facebook Bebe Ghi Organic.

 

Sunt licențiată în Psihologie și în Asistență Socială și sunt fascinată de psihicului uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Am finalizat masterul „Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și familiei” și urmez un program de formare în specializarea ”Psihoterapia integrativă a traumei”. Cred cu tărie că oamenii sunt făcuți să fie buni și să iubească. Unii nu își dau voie. În ei stau bine de pază durerile, fricile, mecanismele de apărare, furia. Toate zidurile pe care și le-au ridicat singuri, pentru că altă dată au trebui să se apere. Altfel nu ar fi putut trăi. Altfel nu știu să trăiască. Dar altfel se poate!
Articole create509

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu