Clătite cu banane (fără zahăr)

Mi se întâmplă des să am prea multe banane în casă așa că încerc tot felul de rețete. Din ingredientele de mai jos au iesit 7 clătite mici pe care le puteți mânca cu miere, sirop de arțar, dulceață sau cremă de ciocolată. Aceste clătite cu banane (fără zahăr) sunt preferatele lui David, dacă îi dau de ales între ele și alte tipuri, întotdeauna acestea câștigă.

 

Ingrediente:
1 banană bine coaptă
2 ouă
1 lingură cu vârf de făină
1 praf de sare
scorțișoară (opțional)
1 lingură miere (opțional)

 

Mod de preparare:
Într-un castron am bătut ouăle apoi am adăugat banana pisată cu o furculiță, făina și sarea. Dacă vreți cu miere și scorțișoară le puneți tot acum. Am amestecat bine compoziția cu un tel. Într-o tigaie pentru clătite, unsă cu ulei, am pus câte 2 linguri din compoziție. Clatitele ies mici dar dacă puneți mai multă compoziție nu veți putea să le întoarceți. Eu am făcut câte 3 clătite într-o tură așa că am terminat rapid 🙂

 

Toate rețetele încercate de noi

Mâncăruri și alte chestii sărate

Dulciuri și prăjituri

Dulciuri fără zahăr

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Notificări articole”). 

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create861

Un comentariu la „Clătite cu banane (fără zahăr)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu