Clatite cu banana (fara zahar)

Mi se întâmplă des să am prea multe banane în casă așa că încerc tot felul de rețete. Din ingredientele de mai jos au iesit 7 clătite mici pe care le puteți mânca cu miere, sirop de arțar, dulceață sau cremă de ciocolată.

Ingrediente:Clatite cu banane (2)
1 banană bine coaptă
2 ouă
1 lingură cu vârf de făină
1 praf de sare
scorțișoară (opțional)
1 lingură miere (opțional)

Mod de preparare:
Într-un castron am bătut ouăle apoi am adăugat banana pisată cu o furculiță, făina și sarea. Dacă vreți cu miere și scorțișoară le puneți tot acum. Am amestecat bine compoziția cu un tel. Într-o tigaie pentru clătite, unsă cu ulei, am pus câte 2 linguri din compoziție. Clatitele ies mici dar dacă puneți mai multă compoziție nu veți putea să le întoarceți. Eu am făcut câte 3 clătite într-o tură așa că am terminat rapid 🙂

Clatite cu banane (1)

 (Poză făcută de David)

Rețete culinare și mâncăruri

Deserturi

Dulciuri fără zahăr

Rețete pentru bebeluși

Rețete pentru copii peste 2 ani

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create887

Un comentariu la „Clatite cu banana (fara zahar)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu