Ciufulici mic

Măi ciufulici mic, tare mai ești minunat! Dormi acum cu spatele la mine și te guduri fericit la fiecare mângâiere de păr, iar eu zâmbesc împlinită când te simt așa lângă mine. Nici nu mă îndur să adorm chiar dacă e prea mult trecut de fix … 1 fix. Noaptea sau dimineața, cum să zic? Mereu am avut dilema asta.

Măi ciufulici mic, nici măcar nu mai ești atât de mic. Ai crescut și doamne cât vei mai crește. La maternitate când te-am primit pe mine erai fix ca o ciocănitoare, cu părul zburlit și glasul ascuțit. Apoi te ținea tatăl tău intr-o mână și ocupai cu greu distanța de la degete la cot. Acum abia te țiu în două brațe, dar bine că încă mai stai.

Mă uit la tine când dormi și mă cuprind o mie de griji mărunte. Îmi pare că mâine mă vei privi cu spatele și voi plânge de dorul mâinilor tale grasune întinse către mine. Oare câți ani mă vei mai lăsa să te mângâi? Și ce vor face mâinile mele in lipsa ta? Dar tu în lipsa lor?

Hai la somn cu mine că în visele de peste noapte suntem doar noi trei fără alte griji mari sau mici.

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create888

4 comentarii la „Ciufulici mic

  1. Nu doar extraordinara…ci si f darnica. Darnica ca impartasesti cu noi bucuriile, trairile, implinirile tale … Si mai ales ca faci in asa fel incat sa nu te plangi, sa nu vedem greutatea de pe umerii tai atat de firavi si totusi atat de puternici. Ce dor imi e si mie sa fiu in locul tau … iar voi in locul lui David. Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu