Chiftelute de cartofi

Din cantitatea de mai jos au ieșit 14 chifteluțe, adică o tavă de cuptor. Dacă nu faceți pentru un bebe mic, puneți sare și piper și vor fi rai pentru papilele gustative.Chiftelute din cartofi (4)

Ingrediente:
500-600g cartofi
2 ouă
50g făină
1 cățel usturoi
Mărar
1 linguriță ulei de măsline

Mod de preparare:
Am fiert cartofii în coajă, i-am curățat după ce s-au răcit și i-am pisat cu o furculiță. Am bătut ouăle cu făina și le-am amestecat cu mărarul, usturoiul și cartofii. Am format chifteluțe cu mâinile ude, le-am pus pe o tavă acoperită cu hârtie de copt unsă cu ulei de măsline și le-am dat la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 45 de minute.
Verificați din când în când, fiecare cuptor are legea lui.

Chiftelute din cartofi (2)

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create881

2 comentarii la „Chiftelute de cartofi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu