Chec cu urda si legume

Măi oameni buni am făcut un chec de-li-cios. Asta nu e și părerea domnului meu, dar să își gătească singur. De fapt își gătește, din cauza asta a devenit și așa pretențios, chiar arogant aș zice eu, dar nu-i zic că tare-mi place să steie el în bucătărie.Chec cu urda si legume (2)

Ingrediente:
100g urdă
2 ouă
3 linguri smântână
2 morcovi medii
2 cartofi medii
Ardei roșu
Pătrunjel

Mod de preparare:
Cartofii și morcovii i-am dat pe răzătoare mică și i-am stors. Ouăle le-am bătut cu smântâna. Am pisat urda cu o furculiță și am tăiat mărunt ardeii și pătrunjelul. Le-am amestecat pe toate și le-am pus într-o formă de chec unsă cu ulei de măsline și tapetată cu făină. Am dat checul 30 min la cuptorul preîncălzit la 180 grade.

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create887

Un comentariu la „Chec cu urda si legume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu