Cele mai citite articole din 2018

Măi, am zis să îmi fac și eu o cercetare pe blog, să văd cifrele și articolele preferate. A fost parțial din curiozitate, parțial să îmi mângâi sufletul că existați.

Care articole au fost cele mai citite anul trecut? Eiii, asta chiar m-a uimit …

Povestea nașterii și pierderii Emmei la Maternitatea Regina Maria. Nici nu mai găsesc curaj să recitesc ce am scris. E încă viu în mine.

Și de ce am ales eu să vorbesc despre moartea copilului meu. Pentru că da, am ales să vorbesc despre ea și nu să o ascund undeva în sufletul meu ca pe cel mai mare secret, și păcat, și cea mai mare rușine care a existat.

Al treilea pe lista butonărilor voastre: Rețeta de brioșe cu banane și iaurt, fără zahăr. Uite că la asta nu mă așteptam! Mă pun să mai fac și eu rețeta, dacă tot a fost atât de vizualizată.

Idei de activități și jocuri cu copii cu vârsta de 3 ani+ . M-am bucurat să văd câți părinți caută să se joace cu copiii.

Rețetă de cozonac făcut la robotul de bucătărie. Deja mi-e rușine cu cât de des gătesc în ultimele luni.

Povestea cu educarea insistentă să mai fac un copil. Mi se zbârlește sufletul în mine și acum.

Scrisoarea mea către Mica, fetița care mă așteaptă în ceruri. Mi-e foarte dor de ea 🙁 !

Copiii se învață în brațe? Este unul dintre primele articole apărute pe blog. 

Lista cu reguli de pe frigider se pare că a intrat bine în casele voastre.

Și închei lista cu articolul ”Cum să ajuți o mamă care și-a pierdut copilul”, cu dorința să nu aveți vreodată nevoie de el.

FotoCredit: Foto Experience Ro

Vă mulțumesc că mă citiți și că sunteți aici!

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create906

2 comentarii la „Cele mai citite articole din 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu