“Ce spun eu si ce auzi tu?” cu Gáspár György + voucher de reducere (carti)

Să  încep cu esențialul, Gáspár György, psihoterapeut de familie și cuplu, susține conferința “Ce spun eu și ce auzi tu?”, pe 29 octombrie, orele 10:00-14:00, la București. Eu voi merge. Este o conferință atât pentru cupluri cât și pentru persoane care nu au încă un partener și sunt în căutarea unei relații.

Când am citit prima oară titlul conferinței m-am gândit direct la o expresie pe care o folosesc când am discuții mai aprinse cu soțul și parcă nu reușim să ajungem la un consens, îi spun ”Hai că iar vorbim împreună și ne înțelegem separat” și fie luăm o pauză să ne adunăm gândurile și să înlăturăm nervii, fie începem comunicarea mai comunicare, adică cu ceva mai puțin monolog 🙂 .

Eu nu cred că, pentru a deveni un cuplu fericit, iubirea este de ajuns. Fiecare vine deja cu un bagaj emoțional, poate uneori chiar traumatic, din relațiile anterioare, nu doar cele de cuplu, care influențează prezentul, indiferent dacă suntem sau nu conștienți de asta. În schimb cred că, pentru a ajunge să te simți fericit într-un cuplu, este nevoie de muncă, presupunând din start că există iubire. Și prin muncă, mă refer să înveți să relaționezi și să comunici sănătos cu partenerul tău, să descoperi și să înlături comportamentele toxice, să te cunoști, să te accepți, să te iubești și să îți dai voie să fii iubit/ă. Pentru mine, fericirea în cuplu, este o artă. Despre asta și multe altele va vorbi și Gáspár György la conferința ”Ce spun eu si ce auzi tu?”, pe 29 octombrie, în București.

“Ce spun eu și ce auzi tu” cu Gaspar Gyorgy voucher de reducere (carti)

Dacă dorești să participi, te poți înscrie completând un formular aici. Dacă te înscri și plătești până pe 15 septembrie, taxa pentru cuplu este de 150 lei și pentru o singură persoană de 85 lei. Începând cu data de 16 septembrie, taxa pentru cuplu devine 180 lei și pentru o singură persoană de 100 lei. Puteți să accesați și evenimentul creat pe Facebook.

♣  Voucher reducere 20% pentru cărți  ♣

Pentru cititorii blogului meu, Pagina de Psihologie pune la dispoziție și un voucher de reducere 20% la produsele din shopul online. Ce am citit și recomand: Parentaj sensibil și inteligent – Daniel J.Siegel și Mary M.Hartzell, Crescându-l pe Cain – Dr Michael Thompson și Dr Dan Kindlon, Lacrimi și crize de furie – Aletha Solter , O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă – Ioana Chicet-Macoveiciuc.

voucher

* Codul de reducere ”funparenting3020” este valabil până pe 29.09.2016 și vă garantează 20% reducere, dar nu se aplica la produse deja reduse.

 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create873

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu