Ce nu aduce mosul, aduce David

Ce nu aduce mosul aduce DavidAm colindat oarecum anul acesta cu David, pe bani și pe râsete. Acum trebuie să recunosc că banii au fost mai mult pentru lălăitul lui decât pentru acordurile mele chinuit de frumoase.

Averea agonisită din notele noastre o vom dona unor frați. Aș vrea să facem o tradiție din asta. Acum, când s-o mări și o putea calcula banii în kilometri de mașinuțe și tractorașe, nu știu cum vom reuși, dar până atunci mai e destul. Frații de care vă povesteam sunt doi băieți minunați cu care am lucrat la Centrul Comunitar Generații. Bine, acolo toți copiii sunt minunați, dar nu am colindat suficient 🙂 La anu’ ne străduim mai mult, promit!

Vom merge împreună, ei, eu și David, la shopping și mâncat de prăjituri. Stttt! Să nu le spuneți, ei încă nu știu asta. Știți care e partea cea mai frumoasă când dăruiești? Să privești chipul celui care primește. I just can’t wait!

Vă spun toate astea, nu pentru a ne lăuda pentru faptele noastre mărețe, m-aș fi mândrit dacă donam o casă, un rinichi ceva, ci pentru a vă oferi idei despre ce să faceți cu banii copiilor voștri strânși la colind. Evident, dacă vor asta! Și eu l-am întrebat pe David și a zis ”da-da-da” … sau ”ta-ta-ta”, ce mai contează !?

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețuit și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create882

4 comentarii la „Ce nu aduce mosul, aduce David

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu