Ce face o mama cand fuge de acasa ?

Am  fost plecată pentru două nopți, fără băieți, prima oară departe de ei. Am mai stat o singură dată fără David, când am născut-o pe Emma, dar nu se pune, trăiam oricum în altă dimensiune atunci.

A fost bine așa fugită de acasă, recunosc fără pic de jenă.

Și două zile a fost timing-ul perfect, mai puțin n-aș fi simțit mai nimic din evadare, mai mult m-aș fi topit de dorul lui.

Când am primit propunerea unui press trip la Centrul de Inovație P&G din Schwalbach (Frankfurt), am acceptat imediat. Abia după ce m-am entuziasmat zgomotos, am realizat că trei zile și două nopți eu nu îl voi vedea pe bâzdâgosul meu mic. Aveam goluri în stomac cu gândul la plecare, dar nici nu mi-am propus să renunț. Simt că a venit timpul să privesc și în alte părți pentru că mă ajută să mă refugiez în muncă și pentru că iubesc ce lucrez. Mă încântă și mă umple de energie fiecare proiect pe care îl fac aici în oaza mea de bine.

ce-face-o-mama-cand-fuge-de-acasa-2

David a rămas vesel, acasă, în siguranță cu ta-su. Ta-su mai puțin vesel 🙂 .

Și mi-a dat comandă să îi aduc o rachetă. Mama ei de rachetă ce m-a mai stresat! Toată echipa știa că eu caut o rachetă. Încă o caut.

Pentru mine a fost o evadare. Nu mai știam cum e să trăiești altfel decât alergând între muncă și copil, încercând să le împaci pe amândouă, nereușind nici măcar una, uneori. A fost și extrem de obositor cu atât mai mult cu cât a picat după o perioadă extrem de aglomerată la muncă și plină de emoții și stres. Dar oboseala aia bună, venită cumva ca o răsplată pentru altă oboseală apăsătoare.

ce-face-o-mama-cand-fuge-de-acasa-5

Am râs mult zilele astea, incredibil de mult, așa cum o făceam altădată când trăiam cu inima plină.

Nu am putut uita nici măcar o zi de Emma. Am vorbit mult despre ea, cu oameni care mi-au înțeles nevoia de verbalizare și de confirmare a faptului că ea a existat. Cine nu vrea să vorbească despre copilul ei? Am vorbit și mai mult despre David și năzbâtiile lui, umplându-mă până la refuz de dorul lui.

ce-face-o-mama-cand-fuge-de-acasa-1

Am umblat până am simțit că îmi vor intra picioarele în coloană.

Doar nu venisem să dormim, nu !? Și am căutat o rachetă. Nu putea să își dorească și el altceva!? Am găsit orice, mai puțin asta, nici măcar un amărât de breloc. Prima reacție când am intrat în camera de hotel a fost să mă descalț și să mă arunc în patul acela uriaș, alb și perfect întins. Eu n-am așa ceva acasă, nici pat mare, exclus alb curat și perfect întins, nici măcar după ce abia am schimbat lenjeria.

ce-face-o-mama-cand-fuge-de-acasa-3

Dincolo de minunatul Frankfurt am vizitat Centrul de Inovație P&G din Schwalbach, unde am văzut cum se gândesc, testează și cum se pun în aplicare îmbunătățirile pentru scutecele Pampers. N-aș fi crezut cât se testează și retestează înainte de a intra pe piață un produs mai bun. Incredibilă experiență am avut și absolut încredibil ce am văzut acolo! Va apărea în curând un video testimonial, revin cu el imediat ce va fi publicat și difuzat.

Ce face o mama cand fuge de acasa (2)

Și am mâncat de parcă aș fi trăit în junglă până acum.

La un moment dat m-am speriat singură când am văzut câte poze cu mâncare aveam, vorba unei prietene “tu ești blogger de food, sau ce? “. Și nici măcar nu postasem tot ce am salvat în telefon. Am mâncat ciocolată fără să mă ascund, câtă am vrut eu, am profitat și mi-am cumpărat și cu alcool și nu a fost singurul alcool consumat. Cred că e cazul să mă opresc aici cu detalii 🙂 .

ce-face-o-mama-cand-fuge-de-acasa-4

Prin urmare, ce face o mamă când fuge de acasă?  Se distrează că cine știe când mai prinde 🙂 .

 

Vă invit să dați like paginii de Facebook a blog-ului sau să vă abonați la newsletter, prin introducerea adresei de e-mail (dreapta paginii, rubrica “Aboneaza-te la blog”). 

 

Sunt licențiată în psihologie și sunt fascinată de creierul uman și capacitatea lui de a supraviețui și a se reconstrui indiferent câte furtuni e obligat să ducă. Ceva furtuni am trăit și eu! Aici e culcușul meu cald, pufos, cu miros de scorțișoară. Locul unde mă dezbrac de temeri și vă însoțesc cu gânduri, vise, povești și râsete de copil. Uneori și lacrimi, pentru că, oricât de „FUN” ar fi să fii părinte, de mii de ori poate fi mai greu când nu poți fi. Așa că, pășiți cu grijă când intrați în sufletul meu. Nu e musai să vă placă, dar e musai să îl tratați cu respect. Așa cum vă scriu și eu!
Articole create906

3 comentarii la „Ce face o mama cand fuge de acasa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Introdu termenii de cautare si apasa enter sau escape pentru a iesi din meniu